Scroll to top
Watertanken

Regenwatertanken

Boven- en ondergrondse watertanken voor elke toepassing 

Gebruiksvriendelijke en veilige bovengrondse watertanks

De bovengrondse watertanks van All Tank Solutions zijn gemaakt uit duurzaam polyethyleen en geschikt voor de opslag van drink- en regenwater. Deze watertanks hebben een inhoud van 200 tot 9000 liter en zijn bestand tegen temperatuurverschillen én uv-stralen. Bovendien krijgt algenvorming door hun donkere kleur en lichtdichtheid geen kans. Deze tanks zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en modellen en kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Kortom: als u kiest voor een bovengrondse watertank van All Tank Solutions, verzekert u zich van een gebruiksvriendelijke, veilige en hygiënische opslagtank voor uw drink- en regenwater.

Ondergrondse watertanks voor elke volume

Ook onze ondergrondse watertanks zijn vervaardigd uit polyethyleen. Ze zijn geschikt voor de opslag van uw drink- en regenwater en zijn beschikbaar met een inhoud van 500 tot 50.000 liter. Deze tanks kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden om zo een grotere opslagcapaciteit te creëren.

Lees meer

Gekozen filters

2700L × Verwijder alle filters

1 - 1 (van 1)

Producten per pagina
6

Sorteren op: Naam

ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 2700 L van Graf - Regenwatertanken
ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 2700 L

2700L | B1.565 x H1.400 x L2.080 | Graf | 92001

ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 2700 L De Carat is de meest betrouwbare tank dankzij zijn ingenieuse ontwerp en techniek. De productie- toleranties worden tot een minimum beperkt het- geen resulteert in een uitzonderlijk sterk en nauw- keurig product. Hierdoor is de tank grondwater- stabiel tot minimaal de helft van de tank (afhan- kelijk van het model volledig). De tanken zijn over- rijdbaar met vrachtwagens en uitgerust met een draaibare telescopische schacht van 360°. Het deksel kan bovendien gekanteld worden zo- dat het steeds evenwijdig ligt met de tuin of de bestrating. -Afm: B1565 x H1400 x L2080 - Gewicht: 120kg - Toegang: diam. 630mm - 5 toegangen DN 100 Meer informatie »

1 - 1 (van 1)

Producten per pagina
6
Hebt u vragen over onze boven- of ondergrondse watertanks? NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP OF KOM LANGS IN ONZE TOONZAAL.