Scroll to top
categorie cover

Plaats met professioneel advies zelf je regenwatertank

“Ken jij iemand die gespecialiseerd is in mazouttanks verwijderen?” Die vraag van Pieter Minschart aan zijn verwarmingsinstallateur leidde tot een succesvolle samenwerking met All Tank Solutions, én een betonnen regenwatertank van 10.000 liter die Pieter zelf plaatste met ons advies.  

Pieter: “Ik zocht iemand om mijn oude mazouttank te reinigen en te verwijderen. Dus vroeg ik mijn verwarmingsinstallateur of die iemand kende. Hij raadde All Tank Solutions aan, dus nam ik contact op in de hoop dat zij mij konden helpen. Het resultaat? Ze namen de sanering en afvoering van mijn mazouttank voor hun rekening én leverden mij een regenwatertank die ik met hun advies zelf geplaatst heb.” 

Meedenkende partner

“Katrien en Michel denken echt met je mee en zoeken de beste oplossing. Oplinter is niet bij de deur vanuit Zonhoven. Daarom stelden ze voor om voor dit project niet met hun vertrouwde grondwerker te werken. Ik kon zelf op zoek gaan naar een grondwerker bij mij in de buurt om de mazouttank en de put voor mijn regenwatertank uit te graven. Zo kon ik kosten besparen.”  

Liefde voor het vak

“Als je samenwerkt met All Tank Solutions, dan merk je aan alles dat je tevredenheid als klant de absolute prioriteit is. Katrien en Michel zijn heel gepassioneerd. Je voelt gewoon dat ze veel liefde hebben voor hun vak. Ze zijn ook altijd bereid om je te helpen. Op elke vraag krijg je snel een antwoord.”

Helemaal top!

“Mijn ervaring met All Tank Solutions was over de hele lijn positief. Ik ben heel tevreden over het advies en de service die ik gekregen heb. Het zijn echte professionals. Ik heb nog geen beroep moeten doen op hun dienst na verkoop, maar ik weet nu al dat die ook helemaal top zal zijn.”

 
Wilt u net zoals Pieter Minschart uit Oplinter zelf uw regenwatertank plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.