Scroll to top
categorie cover

Een regenwatertank en recuperatiesysteem van All Tank Solutions

Donald Maertens wilde al lang zijn oude mazouttank laten verwijderen en een regenwatertank laten installeren. Het probleem? Hij vond geen bedrijf dat die dienstverlening als een geheel aanbood. Tot hij op Bouwinnovatie 2018 de stand van All Tank Solutions bezocht en onze uitgebreide service ontdekte. 

Donald: “Ik ben voor mijn huisverwarming overgestapt van stookolie op gas. Daarom wilde ik mijn ondergrondse mazouttank laten verwijderen en op die plaats een regenwatertank laten installeren. Maar omdat ik niet meteen een aannemer vond die zowel mijn oude mazouttank kon verwijderen als een regenwatertank met recuperatiesysteem kon installeren, zette ik het project on hold. Tot ik op Bouwinnovatie 2018 aan de praat raakte met Michel van All Tank Solutions.”

Totaaloplossing

“Het werd een heel interessant gesprek, want All Tank Solutions bood mij een totaaloplossing. Ik hoefde dus niet met verschillende partijen samen te werken. Ik kreeg ook heel veel advies en informatie over mijn mogelijkheden. Daarom heb ik niet getwijfeld om mijn project aan hen toe te vertrouwen.”

Vlotte realisatie

“De uitvoering van het project is perfect verlopen. De vakmannen van All Tank Solutions hebben mijn mazouttank leeggemaakt, gekuist en uitgegraven, de regenwatertank en het recuperatiesysteem vlot geïnstalleerd, én het buizenwerk en de aansluitingen gelegd. En dat allemaal op een heel propere manier en met veel respect voor mijn eigendom. Ze hebben zelfs de twee kasseipaadjes die ze moesten opbreken om de aansluitingen te kunnen maken, heel mooi teruggelegd.”

Echte aanrader

“Ik ben zeer tevreden over mijn samenwerking met All Tank Solutions. Ik kan alleen maar positief zijn en raad hen zeker aan. Als je zeker wilt zijn van een zorgeloze en vlotte installatie van je regenwatertank, dan moet je bij All Tank Solutions langsgaan.”

 

Wilt u net zoals Donald Maertens uit Paal een regenwatertank en recuperatiesysteem laten installeren? Neem dan gerust contact met ons op.