Scroll to top
Mobiele-tanken

Mobiele tanken

Mobiele tanks: uw tankstation op locatie

Een mobiele tank is dé oplossing om voertuigen of machines op locatie te bevoorraden met brandstof. Want vaak is het praktisch onhaalbaar of tijdrovend om voor brandstof naar een tankstation te gaan. Denk maar aan de bevoorrading van machines op werven, tractoren op het veld of in het bos, of bootjes tijdens pleziertochtjes op binnenwateren.

Dankzij een hoogwaardige mobiele tank uit metaal of kunststof van All Tank Solutions hebt u altijd uw tankstation bij de hand. Wij helpen u om de beste mobiele tank met het juiste pompsysteem te kiezen voor uw specifieke toepassing.

ADR-tanken

All Tank Solutions heeft een breed gamma aan mobiele tanken voor diesel, mazout, olie, benzine en AdBlue. Al onze tanken zijn ADR-tanken. Dat betekent dat ze gekeurd zijn om in gevulde toestand over de openbare weg te worden getransporteerd. Voor sommige modellen is een periodieke herkeuring nodig. Hebt u zo’n tank? Dan maken wij die voor u ‘keuringsklaar’. Dankzij de ADR-keuring moeten de chauffeur en het voertuig niet voldoen aan de ADR-verplichtingen. U kunt dus altijd met een gerust gemoed uw mobiele tank gebruiken om brandstof te transporteren en uw voertuigen of machines op locatie te tanken.

Wilt u altijd een tankstation binnen handbereik hebben? Kies dan voor ons ruime aanbod aan mobiele tanken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lees meer

Gekozen filters

Aviation fuel × Verwijder alle filters

1 - 2 (van 2)

Producten per pagina
6

Sorteren op: Naam

TRASPO TFT 330L voor benzine & kerosine in inox - zonder pomp van Emiliana Serbatoi - Mobiele tanken
TRASPO TFT 330L voor benzine & kerosine in inox - zonder pomp

Mobiel | Inox | Emiliana Serbatoi | 52001

TRASPO TFT 330L voor benzine & kerosine in inox - zonder pomp Inhoud: 323L Afm: B790 x H960 x L790 Diameter tank: 770mm Gewicht (leeg): 98kg Afwerking: inox roestvrij staal (AISI 304) Voorzien van hijsogen en sloffen Mechanische inhoudsmeter Meer informatie »

TRASPO TFT 910L voor benzine & kerosine in inox - zonder pomp van Emiliana Serbatoi - Mobiele tanken
TRASPO TFT 910L voor benzine & kerosine in inox - zonder pomp

Mobiel | Inox | Emiliana Serbatoi | 52002

TRASPO TFT 910L voor benzine & kerosine in inox - zonder pomp NIET ADR GEKEURD Inhoud: 896L Afm: B1165 x H990 x L1660 Gewicht (leeg): 227kg Afwerking: inox roestvrij staal (AISI 304) Voorzien van hijsogen en sloffen Meer informatie »

1 - 2 (van 2)

Producten per pagina
6
Wilt u ook altijd uw tankstation binnen handbereik hebben? Kies dan voor ons ruime aanbod aan mobiele tanks. NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP OF KOM LANGS IN ONZE TOONZAAL.