Scroll to top
Mobiele-tanken

Mobiele tanken

Mobiele tanks: uw tankstation op locatie

Een mobiele tank is dé oplossing om voertuigen of machines op locatie te bevoorraden met brandstof. Want vaak is het praktisch onhaalbaar of tijdrovend om voor brandstof naar een tankstation te gaan. Denk maar aan de bevoorrading van machines op werven, tractoren op het veld of in het bos, of bootjes tijdens pleziertochtjes op binnenwateren.

Dankzij een hoogwaardige mobiele tank uit metaal of kunststof van All Tank Solutions hebt u altijd uw tankstation bij de hand. Wij helpen u om de beste mobiele tank met het juiste pompsysteem te kiezen voor uw specifieke toepassing.

ADR-tanken

All Tank Solutions heeft een breed gamma aan mobiele tanken voor diesel, mazout, olie, benzine en AdBlue. Al onze tanken zijn ADR-tanken. Dat betekent dat ze gekeurd zijn om in gevulde toestand over de openbare weg te worden getransporteerd. Voor sommige modellen is een periodieke herkeuring nodig. Hebt u zo’n tank? Dan maken wij die voor u ‘keuringsklaar’. Dankzij de ADR-keuring moeten de chauffeur en het voertuig niet voldoen aan de ADR-verplichtingen. U kunt dus altijd met een gerust gemoed uw mobiele tank gebruiken om brandstof te transporteren en uw voertuigen of machines op locatie te tanken.

Wilt u altijd een tankstation binnen handbereik hebben? Kies dan voor ons ruime aanbod aan mobiele tanken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lees meer

Gekozen filters

2000L × Verwijder alle filters

1 - 1 (van 1)

Producten per pagina
6

Sorteren op: Naam

IBC Container rechthoekig 2000L, ADR gekeurd  van All Tank Solutions - Mobiele tanken
IBC Container rechthoekig 2000L, ADR gekeurd

Metaal | Diesel | All Tank Solutions | 54009

IBC Container rechthoekig 2000L, ADR gekeurd Afmetingen: B1380 x H1250 x L2220 Gewicht: 860 kg In de prijs inbegrepen: Mangat diam 500mm, voorzien van vuldop en ontluchtingskap. Metaalgrondverf en eindlaag in RAL 5010 (blauw), RAL 6005 (groen), RAL 7035 Meer informatie »

1 - 1 (van 1)

Producten per pagina
6
Wilt u ook altijd uw tankstation binnen handbereik hebben? Kies dan voor ons ruime aanbod aan mobiele tanks. NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP OF KOM LANGS IN ONZE TOONZAAL.