Scroll to top
Banner-haspels

Haspelservice

HASPELS voor elke toepassing

All Tank Solutions is niet alleen uw partner voor tanks, tankinstallaties, inhoudsmeetsystemen en pompen en accessoires van topkwaliteit. U kunt bij ons ook terecht voor haspels voor professioneel gebruik. Zo creëert u in geen tijd een ordelijke en veilige werkplek.

Haspels op maat van uw werkvloer

We hebben een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle haspels die de veiligheid verhogen en ervoor zorgen dat uw medewerkers ergonomisch en zonder rondslingerende kabels of slangen hun werk kunnen uitvoeren. 

U kiest uit:
elektrahaspels
Stevigheid, veiligheid en gebruiksgemak. Dat zijn dé kenmerken van onze elektrahaspels. U kiest uit haspels met elektrische snoeren, datakabels of verlichtingskabels. Alle haspels zijn beschikbaar voor elk vermogen en optioneel te voorzien van een automatisch remsysteem zodat uw kabels en snoeren stelselmatig oprollen.  

balancers
Met onze veerbalancers uit staal en aluminium compenseert u moeiteloos het gewicht van uw handgereedschappen en andere werktuigen. Elke balancer is trapsgewijs instelbaar en biedt u de garantie op veilig en ergonomisch werken.

aardingshaspels
Onze kwaliteitsvolle en duurzame aardingshaspels zorgen ervoor dat u in alle omstandigheden veilig kunt werken. U hebt altijd uw aarding binnen handbereik en connecteert dus heel eenvoudig uw machines, apparaten en gebouwen met de aarde. Zo herleidt u de kans op elektrocutie tot een absoluut minimum.

slanghaspels
Bij All Tank Solutions vindt u een selectief aanbod aan hoogwaardige en duurzame slanghaspels met verschillende aandrijvingen die u toelaten om ordelijk en efficiënt te werken. U kiest uit slanghaspels voor water, perslucht, olie, gassen en brandstoffen en geniet zo van optimaal werkcomfort.

looplamphaspels
Met een looplamphaspel van All Tank Solutions bent u zeker van aangenaam licht om in te werken, zonder de hinder van een verlengsnoer. Onze looplamphaspels zijn beschikbaar in verschillende lengtes en u kiest voor een uitvoering in aluminium of kunststof. 

Haspels voor alle sectoren

Industrie, automotive, transport, land- en tuinbouw, schoonmaak … Net zoals bij onze tanks bent u bij ons zeker van de geschikte haspels voor elke sector en toepassing.  

 
Lees meer

Gekozen filters

Balancers × Verwijder alle filters

1 - 6 (van 10)

Producten per pagina
6

Sorteren op: Naam

Zeca Veerbalancer 631 staal/aluminium -  art.nummer Zeca: 631 van Zeca - Haspelservice
Zeca Veerbalancer 631 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 631

1,6M | 2mm ² | Zeca | 6051

Zeca Veerbalancer 631 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 631 Veerbalancer voor het compenseren van gewichten voor handgereedschappen of andere werktuigen De veerbalancer is trapsgewijs in te stellen in elke gewicht binnen de range Uitgevoerd met rubberen stopkogel en valbeveiliging Capaciteit: 1 tot 2 kg Kabellengte: 1600 mm Kabeldikte: 2 mm² Eigen gewicht: 670 gram Meer informatie »

Zeca Veerbalancer 632 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 632 van Zeca - Haspelservice
Zeca Veerbalancer 632 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 632

1,6M | 2mm ² | Zeca | 6052

Zeca Veerbalancer 632 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 632 Veerbalancer voor het compenseren van gewichten voor handgereedschappen of andere werktuigen De veerbalancer is trapsgewijs in te stellen in elke gewicht binnen de range Uitgevoerd met rubberen stopkogel en valbeveiliging Capaciteit: 2 tot 3 kg Kabellengte: 1600 mm Kabeldikte: 2 mm² Eigen gewicht: 790 gram Meer informatie »

Zeca Veerbalancer 633 staal/aluminium -  art.nummer Zeca: 633 van Zeca - Haspelservice
Zeca Veerbalancer 633 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 633

2,5M | 2,5mm ² | Zeca | 6053

Zeca Veerbalancer 633 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 633 Veerbalancer voor het compenseren van gewichten voor handgereedschappen of andere werktuigen De veerbalancer is trapsgewijs in te stellen in elke gewicht binnen de range Uitgevoerd met rubberen stopkogel en valbeveiliging Capaciteit: 2 tot 4 kg Kabellengte: 2500 mm Kabeldikte: 2,5 mm² Eigen gewicht: 2850 gram Meer informatie »

Zeca Veerbalancer 634 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 634 van Zeca - Haspelservice
Zeca Veerbalancer 634 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 634

2,5M | 2,5mm ² | Zeca | 6054

Zeca Veerbalancer 634 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 634 Veerbalancer voor het compenseren van gewichten voor handgereedschappen of andere werktuigen De veerbalancer is trapsgewijs in te stellen in elke gewicht binnen de range Uitgevoerd met rubberen stopkogel en valbeveiliging Capaciteit: 4 tot 6 kg Kabellengte: 2500 mm Kabeldikte: 2,5 mm² Eigen gewicht: 3000 gram Meer informatie »

Zeca Veerbalancer 635 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 635 van Zeca - Haspelservice
Zeca Veerbalancer 635 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 635

2,5M | 2,5mm ² | Zeca | 6055

Zeca Veerbalancer 635 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 635 Veerbalancer voor het compenseren van gewichten voor handgereedschappen of andere werktuigen De veerbalancer is trapsgewijs in te stellen in elke gewicht binnen de range Uitgevoerd met rubberen stopkogel en valbeveiliging Capaciteit: 6 tot 8 kg Kabellengte: 2500 mm Kabeldikte: 2,5 mm² Eigen gewicht: 3100 gram Meer informatie »

Zeca Veerbalancer 636 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 636 van Zeca - Haspelservice
Zeca Veerbalancer 636 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 636

2,5M | 2,5mm ² | Zeca | 6056

Zeca Veerbalancer 636 staal/aluminium - art.nummer Zeca: 636 Veerbalancer voor het compenseren van gewichten voor handgereedschappen of andere werktuigen De veerbalancer is trapsgewijs in te stellen in elke gewicht binnen de range Uitgevoerd met rubberen stopkogel en valbeveiliging Capaciteit: 8 tot 10 kg Kabellengte: 2500 mm Kabeldikte: 2,5 mm² Eigen gewicht: 3200 gram Meer informatie »

1 - 6 (van 10)

Producten per pagina
6