Scroll to top
Banner-haspels

Haspelservice

HASPELS voor elke toepassing

All Tank Solutions is niet alleen uw partner voor tanks, tankinstallaties, inhoudsmeetsystemen en pompen en accessoires van topkwaliteit. U kunt bij ons ook terecht voor haspels voor professioneel gebruik. Zo creëert u in geen tijd een ordelijke en veilige werkplek.

Haspels op maat van uw werkvloer

We hebben een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle haspels die de veiligheid verhogen en ervoor zorgen dat uw medewerkers ergonomisch en zonder rondslingerende kabels of slangen hun werk kunnen uitvoeren. 

U kiest uit:
elektrahaspels
Stevigheid, veiligheid en gebruiksgemak. Dat zijn dé kenmerken van onze elektrahaspels. U kiest uit haspels met elektrische snoeren, datakabels of verlichtingskabels. Alle haspels zijn beschikbaar voor elk vermogen en optioneel te voorzien van een automatisch remsysteem zodat uw kabels en snoeren stelselmatig oprollen.  

balancers
Met onze veerbalancers uit staal en aluminium compenseert u moeiteloos het gewicht van uw handgereedschappen en andere werktuigen. Elke balancer is trapsgewijs instelbaar en biedt u de garantie op veilig en ergonomisch werken.

aardingshaspels
Onze kwaliteitsvolle en duurzame aardingshaspels zorgen ervoor dat u in alle omstandigheden veilig kunt werken. U hebt altijd uw aarding binnen handbereik en connecteert dus heel eenvoudig uw machines, apparaten en gebouwen met de aarde. Zo herleidt u de kans op elektrocutie tot een absoluut minimum.

slanghaspels
Bij All Tank Solutions vindt u een selectief aanbod aan hoogwaardige en duurzame slanghaspels met verschillende aandrijvingen die u toelaten om ordelijk en efficiënt te werken. U kiest uit slanghaspels voor water, perslucht, olie, gassen en brandstoffen en geniet zo van optimaal werkcomfort.

looplamphaspels
Met een looplamphaspel van All Tank Solutions bent u zeker van aangenaam licht om in te werken, zonder de hinder van een verlengsnoer. Onze looplamphaspels zijn beschikbaar in verschillende lengtes en u kiest voor een uitvoering in aluminium of kunststof. 

Haspels voor alle sectoren

Industrie, automotive, transport, land- en tuinbouw, schoonmaak … Net zoals bij onze tanks bent u bij ons zeker van de geschikte haspels voor elke sector en toepassing.  

 
Lees meer

Gekozen filters

Balancers × 6mm ² × Verwijder alle filters

1 - 3 (van 3)

Producten per pagina
36

Sorteren op: Naam

Zeca Veerbalancer Rotolift 6626 - art.nummer Zeca: 6626 van Zeca - Haspelservice
Zeca Veerbalancer Rotolift 6626 - art.nummer Zeca: 6626

4 + 3M | 6mm ² | Zeca | 6058

Zeca Veerbalancer Rotolift 6626 - art.nummer Zeca: 6626 Veerbalancer voor het compenseren van gewichten voor allerhande werktuigen De veerbalancer is af fabriek ingesteld en is niet instelbaar door de gebruiker Standaard is 4 meter kabel opgerold en 3 meter kabel hangt buiten de haspel, deze is in te korten tot de door u gewenste lengte Uitermate geschikt voor zwaardere slangen t.b.v. uitlaatgasafzuiging Capaciteit: 5,5 tot 8,5 kg Kabellengte: 4 + 3 meter Kabeldikte: 6 mm² Eigen gewicht: 11 kg Meer informatie »

Zeca Veerbalancer Rotolift 6627 - art.nummer Zeca: 6627 van Zeca - Haspelservice
Zeca Veerbalancer Rotolift 6627 - art.nummer Zeca: 6627

4 + 3M | 6mm ² | Zeca | 6059

Zeca Veerbalancer Rotolift 6627 - art.nummer Zeca: 6627 Veerbalancer voor het compenseren van gewichten voor allerhande werktuigen De veerbalancer is af fabriek ingesteld en is niet instelbaar door de gebruiker Standaard is 4 meter kabel opgerold en 3 meter kabel hangt buiten de haspel, deze is in te korten tot de door u gewenste lengte Uitermate geschikt voor zwaardere slangen t.b.v. uitlaatgasafzuiging Capaciteit: 9 - 12 kg Kabellengte: 4 + 3 meter Kabeldikte: 6 mm² Eigen gewicht: 11 kg Meer informatie »

Zeca Veerbalancer Rotolift 6628 - art.nummer Zeca: 6628 van Zeca - Haspelservice
Zeca Veerbalancer Rotolift 6628 - art.nummer Zeca: 6628

4 + 3M | 6mm ² | Zeca | 6060

Zeca Veerbalancer Rotolift 6628 - art.nummer Zeca: 6628 Veerbalancer voor het compenseren van gewichten voor allerhande werktuigen. De veerbalancer is af fabriek ingesteld en is niet instelbaar door de gebruiker Standaard is 4 meter kabel opgerold en 3 meter kabel hangt buiten de haspel, deze is in te korten tot de door u gewenste lengte Uitermate geschikt voor zwaardere slangen t.b.v. uitlaatgasafzuiging Capaciteit: 11 tot 18 kg Kabellengte: 4 + 3 meter Kabeldikte: 6 mm² Eigen gewicht: 12 kg Meer informatie »

1 - 3 (van 3)

Producten per pagina
36
Merken
Kabeldikte
Lengte
Soort haspel