Scroll to top
Watertanken

Regenwatertanken

All Tank Solutions is dé expert op het gebied van opslagtanks, dus ook van regenwaterputten. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid aanbod aan regenwaterputten, regenwatertanks, infiltratieputten, pompsystemen en toebehoren vind je bij ons steeds de passende oplossing.

Kom alles te weten over All Tank Solutions

Waarom een regenwaterput of -tank plaatsen?

Wist je dat de gemiddelde Vlaming dagelijks 120 liter drinkwater verbruikt voor toepassingen die evengoed met regenwater kunnen? Het is dan ook maar logisch dat regenwaterrecuperatie resulteert in een grote besparing op je waterfactuur! In België valt jaarlijks gemiddeld 925 liter/m² neerslag dat je dankzij regenwaterputten en watertanks kan inschakelen voor jouw tuin, de schoonmaak en je toilet.

Hoe kies je de ideale regenwaterput?

De regenwatertanks bij All Tank Solutions zijn verkrijgbaar in 2 materialen. Zowel betonnen regenwaterputten als kunststof regenwatertanks zijn bij ons verkrijgbaar. Afhankelijk van je locatie, de plaatsing en het gewenste volume is er steeds een tank te vinden die het best bij je situatie past.

Zo kies je de gepaste regenwaterput

Boven- of ondergrondse regenwateropslag?

Wil je geen grote grondwerken uitvoeren, maar toch je regenwater opvangen? Dan is een bovengrondse kunststof watertankeventueel met ingebouwde of opgebouwde pomp, voor jou de ideale oplossing Voor wie een nieuwbouw realiseert is een betonnen regenwaterput een goede oplossing. Maar vergis je niet, ook kunststof regenwatertanks kunnen ondergronds ingeschakeld worden. Afhankelijk van de situatie is het aangewezen om met een bovengrondse of ondergrondse regenwatertank te werken. In welk geval dan ook, bij All Tank Solutions ben je verzekerd van de juiste oplossing.

Kom alles te weten over een boven- of ondergrondse regenwatertanks

Regenwatertanks in verschillende volumes

Of je nu op zoek bent naar een regenwaterput in standaardformaten zoals 5.000 liter, 7.500 liter, 10.000 liter, of een specifieke capaciteit, op onze website ontdek je een uitgebreid assortiment met diverse volumes. Hoewel de maximale capaciteit van één ondergrondse watertank 50.000 liter is, bieden wij de flexibiliteit om eenvoudig meerdere tanks aan elkaar te koppelen. Hierdoor kun je moeiteloos een grotere opslagcapaciteit creëren die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Regenwatertanks merken

Op de All Tank Solutions website vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige regenwatertanks, afkomstig van zowel gerenommeerde Belgische als internationale merken. Wij bieden een divers assortiment dat voldoet aan verschillende behoeften en voorkeuren op het gebied van regenwateropslag. De professionele merken die wij aanbieden zijn: DS Plastics, Graf, Roth en Emiliana Serbatoi

Plaats zelf je regenwatertank

Zoals eerder vermeld, is een regenwatertank een duurzame investering om geld te besparen. Als je ervoor kiest om je regenwatertank zelf te installeren, bespaar je ook nog eens op de installatiekosten. Bij All Tank Solutions geven we je graag een aantal praktische tips om de plaatsing van jouw regenwatersysteem vlot te laten verlopen.

Zelf jouw regenwatersysteem plaatsen? Vijf aandachtspunten

Hou je regenwater proper

Of je regenwater nu wel of niet wordt gebruikt voor huishoudelijke taken, het is altijd noodzakelijk om je regenwater te filteren. Maar hoe behoud je het regenwater in optimale conditie? Er zijn twee fundamentele principes waarmee je best rekening houdt: kies de juiste filtering en zorg voor voldoende stroming.

Hoe selecteer je de juiste filtering voor jouw regenwatersysteem? Wij bieden je graag het nodige advies.

Regenwater filteren

Waterpompen voor watertanken

Nadat je regenwaterput is geïnstalleerd, wil je natuurlijk op een eenvoudige manier toegang hebben tot het opgeslagen regenwater. Wat is de beste keuze: een pomp binnenin of buiten de tank? En waar moet de pomp geplaatst worden in relatie tot je leefruimtes? Op onze website vind je een uitgebreid assortiment pompen voor watertanks. Ook volledig automatische pompsystemen die overschakelen naar leidingwater wanneer de waterput leeg is hebben wij in ons assortiment.

Voorkom dat je regenwaterput leeg komt te staan

Een volledig regenwatersysteem is de ideale manier om regenwater efficiënt te hergebruiken, maar droge periodes kunnen voor complicaties zorgen. Bij onvoldoende regen bestaat het risico dat je regenwaterput leeg raakt. Als je toilet is aangesloten op het regenwatersysteem leidt dit tot onnodig ongemak.

Om dit te voorkomen, is het raadzaam een pomp met omschakelsysteem te gebruiken. Hierbij bevindt zich een vlotter in de regenput die, bij een laag regenwaterniveau, automatisch leidingwater toevoegt aan een apart reservoir.

Voorkom een droge regenwaterput

Regenwatertank voor droge periodes

Met de toenemende opwarming van de aarde ervaren we in België steeds vaker droge periodes. Om je tuinplanten en gras toch van voldoende water te voorzien, komt een gebruiksvriendelijke bovengrondse watertank goed van pas.

De plug-and-play bovengrondse watertanks van All Tank Solutions zijn voorzien van een ingebouwde of opgebouwde waterpomp die je in de winter eenvoudig kunt verwijderen. Bovendien beschikt zo'n watertank over een aansluitputje met een snelkoppeling voor je tuinslang.

Hoe werkt de plug-and-play bovengrondse watertank?

Veelgestelde vragen over regenwatertanks

Ben je verplicht om water op te vangen? Waarvoor kun je je regenwater gebruiken? Hoe groot moet je regenwaterput zijn? Wat gebeurt er als je regenwaterput droog komt te staan? En krijg je subsidies als je een regenwaterrecuperatiesysteem installeert? Allemaal vragen waar we graag een gedetailleerd antwoord op geven.

Regenwaterrecuperatie in 5 veelgestelde vragen

Onze afgewerkte regenwatertank projecten

Twee watertanks op maat voor Haven Genk. »
Een pug-and-play watertank voor de familie Verhoeven-Poppuliers uit Blanden. » 
Een monteerbare regenwatertank in twee delen voor Sam Marzoli. »
Een kwaliteitsvolle regenwatertank op maat voor Kristof Van Hal. »
Een kwaliteitsvol regenwaterrecuperatiesysteem voor de familie Willems uit Hasselt. »
Plaats met professioneel advies zelf je regenwatertank. »
Infrax-klant toont zijn recuperatiesysteem. »
Een regenwatertank en recuperatiesysteem van All Tank Solutions. »

Lees meer

115 - 120 (van 161)

Producten per pagina
6

Sorteren op: Naam

Ondergrondse watertank 5000L - Twinbloc met filterkorf van Roth - Regenwatertanken
Ondergrondse watertank 5000L - Twinbloc met filterkorf

0-5000L | Kunststof | Roth | 92124

Ondergrondse watertank 5000L - Twinbloc met filterkorf - Afm: B2300 x H1350 x L2450 - Gewicht: 170kg Meer informatie »

Ondergrondse watertank 6000L - Easy Rain  van DS Plastics - Regenwatertanken
Ondergrondse watertank 6000L - Easy Rain

6000L | B3780 x H1050 x L2650 | DS Plastics | 92143

Ondergrondse watertank 6000L - Easy Rain - Afm: B3780 x H1050 x L2650 - Gewicht: 320 kg - Toegang: diam. 450mm - In- en uitgang: diam. 110mm - Voorzien van een telescopische schacht tot 70cm inclusief deksel DIN1989 met rubberen dichting + extra aansluitpunt voor aanzuigdarm Meer informatie »

Ondergrondse watertank 7500L - QR van DS Plastics - Regenwatertanken
Ondergrondse watertank 7500L - QR

7500L | 420 x 185 x 165 | DS Plastics | 92150

Ondergrondse watertank 7500L - QR - Afm: B1850 x H1650 x L4200 - Gewicht: 310 kg Meer informatie »

ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 2700 L van Graf - Regenwatertanken
ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 2700 L

2700L | B1.565 x H1.400 x L2.080 | Graf | 92001

ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 2700 L De Carat is de meest betrouwbare tank dankzij zijn ingenieuse ontwerp en techniek. De productie- toleranties worden tot een minimum beperkt het- geen resulteert in een uitzonderlijk sterk en nauw- keurig product. Hierdoor is de tank grondwater- stabiel tot minimaal de helft van de tank (afhan- kelijk van het model volledig). De tanken zijn over- rijdbaar met vrachtwagens en uitgerust met een draaibare telescopische schacht van 360°. Het deksel kan bovendien gekanteld worden zo- dat het steeds evenwijdig ligt met de tuin of de bestrating. -Afm: B1565 x H1400 x L2080 - Gewicht: 120kg - Toegang: diam. 630mm - 5 toegangen DN 100 Meer informatie »

ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 3750 L van Graf - Regenwatertanken
ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 3750 L

3750L | B1.755 x H1.590 x L2.280 | Graf | 92002

ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 3750 L De Carat is de meest betrouwbare tank dankzij zijn ingenieuse ontwerp en techniek. De productietoleranties worden tot een minimum beperkt hetgeen resulteert in een uitzonderlijk sterk en nauwkeurig product. Hierdoor is de tank grondwaterstabiel tot minimaal de helft van de tank (afhankelijk van het model volledig). Ook zijn de tanken overrijdbaar met vrachtwagens. De tank heeft een draaibare telescopische schacht van 360 °. Het deksel kan bovendien 5° gekanteld worden zodat het steeds evenwijdig ligt met de tuin of bestrating. - Afm: B1755 x H1590 x L2280 - Gewicht: 150 kg - Toegang: diam. 630 mm - 5 toegangen DN 100 Meer informatie »

ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 4800 L van Graf - Regenwatertanken
ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 4800 L

4800L | B1.985 x H1.820 x L2.280 | Graf | 92003

ONDERGRONDSE WATERTANK CARAT 4800 L De Carat is de meest betrouwbare tank dankzij zijn ingenieuse ontwerp en techniek. De productietoleranties worden tot een minimum beperkt hetgeen resulteert in een uitzonderlijk sterk en nauwkeurig product. Hierdoor is de tank grondwaterstabiel tot minimaal de helft van de tank (afhankelijk van het model volledig). Ook zijn de tanken overrijdbaar met vrachtwagens. De tank heeft een draaibare telescopische schacht van 360 °. Het deksel kan bovendien 5° gekanteld worden zodat het steeds evenwijdig ligt met de tuin of bestrating. - Afm: B1985 x H1820 x L2280 - Gewicht: 185 kg - Toegang: diam. 630 mm - 5 toegangen DN 100 Meer informatie »

115 - 120 (van 161)

Producten per pagina
6

All Tank Solutions is dé expert op het gebied van opslagtanks, dus ook van regenwaterputten. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid aanbod aan regenwaterputten, regenwatertanks, infiltratieputten, pompsystemen en toebehoren vind je bij ons steeds de passende oplossing.

Kom alles te weten over All Tank Solutions

Waarom een regenwaterput of -tank plaatsen?

Wist je dat de gemiddelde Vlaming dagelijks 120 liter drinkwater verbruikt voor toepassingen die evengoed met regenwater kunnen? Het is dan ook maar logisch dat regenwaterrecuperatie resulteert in een grote besparing op je waterfactuur! In België valt jaarlijks gemiddeld 925 liter/m² neerslag dat je dankzij regenwaterputten en watertanks kan inschakelen voor jouw tuin, de schoonmaak en je toilet.

Hoe kies je de ideale regenwaterput?

De regenwatertanks bij All Tank Solutions zijn verkrijgbaar in 2 materialen. Zowel betonnen regenwaterputten als kunststof regenwatertanks zijn bij ons verkrijgbaar. Afhankelijk van je locatie, de plaatsing en het gewenste volume is er steeds een tank te vinden die het best bij je situatie past.

Zo kies je de gepaste regenwaterput

Boven- of ondergrondse regenwateropslag?

Wil je geen grote grondwerken uitvoeren, maar toch je regenwater opvangen? Dan is een bovengrondse kunststof watertankeventueel met ingebouwde of opgebouwde pomp, voor jou de ideale oplossing Voor wie een nieuwbouw realiseert is een betonnen regenwaterput een goede oplossing. Maar vergis je niet, ook kunststof regenwatertanks kunnen ondergronds ingeschakeld worden. Afhankelijk van de situatie is het aangewezen om met een bovengrondse of ondergrondse regenwatertank te werken. In welk geval dan ook, bij All Tank Solutions ben je verzekerd van de juiste oplossing.

Kom alles te weten over een boven- of ondergrondse regenwatertanks

Regenwatertanks in verschillende volumes

Of je nu op zoek bent naar een regenwaterput in standaardformaten zoals 5.000 liter, 7.500 liter, 10.000 liter, of een specifieke capaciteit, op onze website ontdek je een uitgebreid assortiment met diverse volumes. Hoewel de maximale capaciteit van één ondergrondse watertank 50.000 liter is, bieden wij de flexibiliteit om eenvoudig meerdere tanks aan elkaar te koppelen. Hierdoor kun je moeiteloos een grotere opslagcapaciteit creëren die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Regenwatertanks merken

Op de All Tank Solutions website vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige regenwatertanks, afkomstig van zowel gerenommeerde Belgische als internationale merken. Wij bieden een divers assortiment dat voldoet aan verschillende behoeften en voorkeuren op het gebied van regenwateropslag. De professionele merken die wij aanbieden zijn: DS Plastics, Graf, Roth en Emiliana Serbatoi

Plaats zelf je regenwatertank

Zoals eerder vermeld, is een regenwatertank een duurzame investering om geld te besparen. Als je ervoor kiest om je regenwatertank zelf te installeren, bespaar je ook nog eens op de installatiekosten. Bij All Tank Solutions geven we je graag een aantal praktische tips om de plaatsing van jouw regenwatersysteem vlot te laten verlopen.

Zelf jouw regenwatersysteem plaatsen? Vijf aandachtspunten

Hou je regenwater proper

Of je regenwater nu wel of niet wordt gebruikt voor huishoudelijke taken, het is altijd noodzakelijk om je regenwater te filteren. Maar hoe behoud je het regenwater in optimale conditie? Er zijn twee fundamentele principes waarmee je best rekening houdt: kies de juiste filtering en zorg voor voldoende stroming.

Hoe selecteer je de juiste filtering voor jouw regenwatersysteem? Wij bieden je graag het nodige advies.

Regenwater filteren

Waterpompen voor watertanken

Nadat je regenwaterput is geïnstalleerd, wil je natuurlijk op een eenvoudige manier toegang hebben tot het opgeslagen regenwater. Wat is de beste keuze: een pomp binnenin of buiten de tank? En waar moet de pomp geplaatst worden in relatie tot je leefruimtes? Op onze website vind je een uitgebreid assortiment pompen voor watertanks. Ook volledig automatische pompsystemen die overschakelen naar leidingwater wanneer de waterput leeg is hebben wij in ons assortiment.

Voorkom dat je regenwaterput leeg komt te staan

Een volledig regenwatersysteem is de ideale manier om regenwater efficiënt te hergebruiken, maar droge periodes kunnen voor complicaties zorgen. Bij onvoldoende regen bestaat het risico dat je regenwaterput leeg raakt. Als je toilet is aangesloten op het regenwatersysteem leidt dit tot onnodig ongemak.

Om dit te voorkomen, is het raadzaam een pomp met omschakelsysteem te gebruiken. Hierbij bevindt zich een vlotter in de regenput die, bij een laag regenwaterniveau, automatisch leidingwater toevoegt aan een apart reservoir.

Voorkom een droge regenwaterput

Regenwatertank voor droge periodes

Met de toenemende opwarming van de aarde ervaren we in België steeds vaker droge periodes. Om je tuinplanten en gras toch van voldoende water te voorzien, komt een gebruiksvriendelijke bovengrondse watertank goed van pas.

De plug-and-play bovengrondse watertanks van All Tank Solutions zijn voorzien van een ingebouwde of opgebouwde waterpomp die je in de winter eenvoudig kunt verwijderen. Bovendien beschikt zo'n watertank over een aansluitputje met een snelkoppeling voor je tuinslang.

Hoe werkt de plug-and-play bovengrondse watertank?

Veelgestelde vragen over regenwatertanks

Ben je verplicht om water op te vangen? Waarvoor kun je je regenwater gebruiken? Hoe groot moet je regenwaterput zijn? Wat gebeurt er als je regenwaterput droog komt te staan? En krijg je subsidies als je een regenwaterrecuperatiesysteem installeert? Allemaal vragen waar we graag een gedetailleerd antwoord op geven.

Regenwaterrecuperatie in 5 veelgestelde vragen

Onze afgewerkte regenwatertank projecten

Twee watertanks op maat voor Haven Genk. »
Een pug-and-play watertank voor de familie Verhoeven-Poppuliers uit Blanden. » 
Een monteerbare regenwatertank in twee delen voor Sam Marzoli. »
Een kwaliteitsvolle regenwatertank op maat voor Kristof Van Hal. »
Een kwaliteitsvol regenwaterrecuperatiesysteem voor de familie Willems uit Hasselt. »
Plaats met professioneel advies zelf je regenwatertank. »
Infrax-klant toont zijn recuperatiesysteem. »
Een regenwatertank en recuperatiesysteem van All Tank Solutions. »