Scroll to top
default-banner

Piusi-pompen: duurzaam, betrouwbaar en innovatief

Piusi is een producent van hoogwaardige pompen en toebehoren. De Piusi-pompen blinken uit in betrouwbaarheid en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De geluidsproductie van deze pompen voor diesel, olie, benzine en AdBlue ligt onder 70 decibel.

Innovatief met eindeloze toepassingen

All Tank Solutions kiest voor Piusi-pompen wegens het ruime assortiment en het innovatieve karakter. De pompen zijn klein, gemakkelijk te installeren en hebben eindeloze toepassingsmogelijkheden. Ze zijn beschikbaar in gelijkstroom- (120/230 V) en wisselstroomuitvoeringen (12/24 V). Om uw Piusi-pomp te beschermen tegen onzuiverheden en zo langer van uw pomp te genieten, rust u ze uit met een Puisi-filter of filtersysteem.

Hoogwaardig registratiesysteem

All Tank Solutions biedt u ook registratiesystemen van Piusi aan. Hebt u een wagen- of machinepark en wilt u precies weten wie wanneer hoeveel getankt heeft? Dan kiest u voor de registratiesystemen van Piusi om het brandstofverbruik van maximaal 120 gebruikers te controleren en bewaken. De systemen registreren niet alleen de hoeveelheid brandstof maar ook de datum en het uur waarop er getankt werd. Als u dat wenst, kunt u ook de kilometerstand en nummerplaat laten registreren. Kortom: met de Piusi-registratiesystemen houdt u gemakkelijk de controle over het brandstofverbruik in uw onderneming.

1 - 6 (van 119)

Producten per pagina
6

Sorteren op: Naam

 van Piusi -

Piusi | 31103

Meer informatie »

 van Piusi -

Piusi | 31105

Meer informatie »

 van Piusi -

Piusi | 41009

Meer informatie »

1. Sapphire Lite  van Piusi -
1. Sapphire Lite

Piusi | 47320

1. Sapphire Lite Het brandstofverbruik van je wagenpark onder controle houden? Met het unieke registratiesysteem van Sapphire volg je nauwgezet élke tankbeweging via je pc, tablet of smartphone. Dankzij de combinatie van een gebruikers- én voertuigbadge is misbruik voorgoed verleden tijd. Wat uw vraag ook is: Sapphire biedt een antwoord op elke vraag. Met één terminal beheert u alle activiteiten van twee pompen. Ongeacht het soort product: witte diesel, rode diesel, benzine of AdBlue. Elke actie wordt geregistreerd en opgeslagen in de cloud. Zo kunt u 24/7 alle data synchroniseren, uploaden en bekijken via de beveiligde website op uw pc, tablet én smartphone. Vanachter uw bureau of thuis in de zetel. En dat zonder bijkomende (en vaak dure) softwarepakketten. Om gelukkig van te worden, toch? Zeker als uw bedrijf meerdere vestigingen telt. Bekijk de werking van de Sapphire Lite hier: https://youtu.be/xXvkRfdOmdY Meer informatie »

Automatisch pistool 1" voor benzine & aviation fuel van Piusi -
Automatisch pistool 1" voor benzine & aviation fuel

Piusi | 46051

Automatisch pistool 1" voor benzine & aviation fuel Max debiet 140L/min Voorzien van zeef (100 mazen) Volledig in Alu uitgevoerd Mondstuk met stofkap en aardkabel Meer informatie »

Automatisch pistool A120 1" voor diesel en benzine van Piusi -
Automatisch pistool A120 1" voor diesel en benzine

Piusi | 41232

Automatisch pistool A120 1" voor diesel en benzine - debiet: 120L/min. - gewicht: 1,93kg Meer informatie »

1 - 6 (van 119)

Producten per pagina
6