Scroll to top
categorie cover

Een inhoudsmeter: de waakhond voor de inhoud van uw mazouttank

‘Hier waak ik’. U kent de bordjes wel. Ze vormen een zeer effectieve waarschuwing. Wel, bij All Tank Solutions verkopen we ook ‘waakhonden’. Maar dan in de vorm van inhoudsmeters. Hun taak? U informeren over de inhoud van uw mazouttank en zo een lege tank vermijden. 

Geen onaangename verrassingen dankzij een inhoudsmeter

Een lege mazouttank komt altijd ongelegen en is bijzonder vervelend. Bovendien kan het ongemak soms een tijdje duren, omdat uw leverancier niet onmiddellijk bij u kan langskomen. En dus verliest u tijd en geld. Rust u uw tank met een inhoudsmeter uit? Dan bent u altijd op de hoogte van de inhoud van uw mazouttank en vermijdt u onaangename verrassingen.

Gebruiksvriendelijke technologie

Een inhoudsmeter is een sterk staaltje technologie. Maar maak u geen zorgen. Dat betekent niet dat u een complexe bediening moet verwachten. Integendeel. Inhoudsmeters zijn heel gebruiksvriendelijk. U leest waar en wanneer u wilt de inhoud van uw tank af op uw laptop, pc of smartphone. Of als u thuis bent op de display natuurlijk.
Ocio inhoudsmeter

Nooit meer zonder

Wilt u voorkomen dat u zonder brandstof valt? Geef uw brandstofleverancier dan toegang tot uw inhoudsmeter. Bereikt de inhoud van uw mazouttank een laag niveau? Dan krijgt uw leverancier daar een signaal van zodat hij uw tank kan komen vullen. Superhandig!

Uitgebreide keuze

De ideale inhoudsmeter is maatwerk. Afhankelijk van uw behoeften, wensen en budget vindt u met ons professionele advies altijd de perfecte inhoudsmeter. U kiest voor: 
een digitale of mechanische inhoudsmeter
een inhoudsmeter op batterijen of met aansluiting op het elektriciteitsnet
een inhoudsmeter met of zonder overvulbeveiliging of lekdetectie

SpoTTbox, ideaal voor professionele gebruikers 

Inhoudsmeters bestaan in verschillende uitvoeringen. Speciaal voor professionele gebruikers hebben wij SpoTTbox in ons gamma opgenomen. Dat is een inhoudsmeter die werkt met M2M-technologie en metingen kan uitvoeren in tanks tot drie meter hoog. Afhankelijk van uw behoeften en situatie kiest u voor een uitvoering die werkt op 230 volt of op batterijen.
Een SpoTTbox-inhoudsmeter kan een of meerdere tanks monitoren, en dat een of meerdere keren per dag. Naast inhoud meet hij ook hoogtes en temperaturen. De resultaten leest u af op uw computer, tablet of smartphone. Met SpoTTbox hebt u dus altijd een duidelijk beeld van de inhoud van uw tank(s).

SpottboxData SpottboxOnline data 

 

Wilt u ook op elk moment controle hebben over de inhoud van uw mazouttank? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Zonhoven.