Scroll to top
categorie cover

Een eigen tankinstallatie kopen, dat brengt u geld op!

Als specialist in tankoplossingen op maat krijgen we weleens de vraag waarom iemand een eigen tankinstallatie zou kopen. Ons standaardantwoord? Omdat het u comfort én geld oplevert!

Eigen tankinstallatie = grote tijdwinst

Tanken bij u thuis of op uw bedrijf is heel gemakkelijk. Is uw tank bijna leeg? Dan tankt u meteen uw voertuig of machine vol. U hoeft nooit meer aan te schuiven bij een tankstation en verliest dus geen tijd meer. En tijd is geld. Bovendien tankt u goedkoper, omdat u uw brandstof in grote hoeveelheden aankoopt. Kortom: een eigen tankinstallatie kopen is financieel een interessante investering.  

Vele kleintjes 

Nog een voordeel van een eigen tankinstallatie? U komt niet in de verleiding om de vele andere producten die een tankstation verkoopt, mee te nemen. Een aanzienlijke besparing want vele kleintjes maken ook een grote. De som die u jaarlijks uitgeeft aan de broodjes, magazines of drankjes die u koopt als u gaat tanken, kan aardig oplopen. En dat geld spaart u uit, als u in een eigen tankinstallatie investeert. We geven toe: geen argument dat voor iedereen geldt, maar we zijn allemaal mensen. ;-)

Duidelijk overzicht

De financiële winst en het comfort zijn twee redenen die het interessant maken om een eigen tankinstallatie te kopen. Daarnaast biedt een tankinstallatie met een registratiesysteem u een duidelijk overzicht van wie wanneer en hoeveel getankt heeft. Zo houdt u de vinger aan de pols én voorkomt u misbruik. 

Twee soorten brandstof in één tank

Brandstoftanks komen in verschillende afmetingen, inhouden en materialen. Het is zelfs mogelijk om twee soorten brandstof op te slaan in één tank. Bijzonder handig wanneer u bijvoorbeeld rode diesel nodig hebt voor uw machines en witte diesel voor uw voertuigen.

Zonder vergunning

Koopt u een tankinstallatie? Dan moet u dat melden aan de gemeente. Dat is uw enige wettelijke verplichting. U hebt voor een tankinstallatie met een brandstoftank tot 20.000 liter geen milieuvergunning nodig. Maar let op, want als u meerdere tanks hebt, worden alle inhouden samengeteld. 

Hebt u interesse om een eigen tankinstallatie te kopen? Dan adviseert All Tank Solutions u met veel plezier. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Zonhoven.