011/81.52.78
Producten zoeken:
 • Wil je professioneel een voertuig bijtanken? Of vraagt je ontspannende activiteit van tijd tot tijd brandstof? Met deze bijna design Emilcaddy heb je steeds een tankstation bij de hand.
  ats_emilcaddy_boot
 • Met de Emilcube sta je sterk op elke werf! Met een kraan, graafmachine of een bulldozer rij je niet even naar het nabij gelegen tankstation. Met deze mobiele tank heb je een oplossing op elk terrein.

   

   

   

   

  ats_cube_werf
 • Mobiel tanken met een behoorlijk volume aan voorraad, daarvoor is de Carrytank ontwikkeld. Licht genoeg voor een eenvoudig vervoermiddel, maar net zo efficiënt als een groot tankstation!

   

   

   

   

   

  ats_carrytank
 • Een Optitank produceren doe je niet zo maar. Dat begint met degelijk staal in een uitgerust atelier. All Tank Solutions bouwt haar kwalitatieve metalen tanks in eigen atelier tegen een competitieve prijs!
  ats_atelier
 • Ons gamma aan tanks, tankinstallaties en meetapparatuur staan in onze toonzaal in een didactische proefopstelling. Kom gerust kijken!

  banner_home2b
 • Niet op elke plek van de wereld staat een tankstation. Met de mobiele oplossingen van All Tank Solutions brengen we de brandstof op een veilige en duurzame manier op elke plek. Of je nu een vliegtuig, een motorboot of een machine op de werf wil bijtanken.
  vliegtuig_tanken
 • Gespecialiseerde medewerkers maken in onze eigen productiehal op een innovatieve manier en met de nieuwste technieken, tanks op maat.

  banner_home3b
 • Onze tanks worden steeds compleet gemonteerd aangeboden. Alle accessoires zoals een overvulbeveiliging, meetapparatuur en vloeistof detectie leveren we in de juiste combinatie voor uw probleem!
  tankaccesoires
 • Nood aan een tankinstallatie op eigen terrein? Voor intern transport of voor het uitgebreid wagenpark, we zetten altijd een 'kant en klare' oplossing in één keer neer!
  CARBERY_FUEL_POINT
 • Met Apollo haal je het neusje van de zalm in huis. Draadloos meten en opvolgen is de eerste stap. Een uitgebreid brandstof beleid het vervolg. Tel uit je winst!
  apollo_smart

Snel en efficiënt mobiel tanken op de werf

 

Millon Grondwerken uit Veltem-Beisem is vooral in Vlaams-Brabant actief binnen de industrie- en kantoorbouw. Elke bouwwerf start immers met de nodige grondwerken en daar trekt Johan Millon met zijn bulldozer naar toe. Alleen, die graafmachines drinken veel brandstof.

Maar heb je al ooit eens een bouwterrein met een tankstation gezien? Met een rupsvoertuig over de openbare weg naar een tankinstallatie rijden verdient al evenmin een schoonheidsprijs. Elke avond de bulldozer weer mee naar huis nemen om bij te tanken is ook niet de handigste optie. Dus keerde Johan Millon het probleem 180 graden om. Hij schafte een Emilcube aan en bracht zo tankfunctionaliteit naar de bouwwerf. Deze tank kan gevuld worden met 960 liter en is goed voor een viertal tankbeurten op de werf. Vaak komt dit net overeen met de totale duur van de opdracht. Na afloop van de werf wordt de Emilcube mee naar het bedrijf gebracht en bijgetankt.

En nog een mobiele tank

Ondertussen heeft Johan Millon al een tweede Emilcube in zijn grondverzet bedrijf. “Ze zijn niet zo goedkoop in aankoop”, vertelt Johan Millon. “Maar wat is duur? De tanks zijn zeer stevig. Dat is op zulke werven nodig. De grondwerkers zwieren er soms behoorlijk mee rond. En je hebt ineens een complete tankinstallatie. Geen gemors bij het vullen van de graafmachine. En het ding is nog snel ook. Op vijf minuten is de grondverzetmachine weer klaar voor het grote werk.” Stilstanden op de werf, dat ken Millon niet.

Nog mobieler

Maar daar bleef het niet bij. Johan Millon heeft zijn gamma aan mobiele tanks nog uitgebreid met twee Carrytanks. Zijn minigravers zijn minder dorstig. Daar heb je bij een tankbeurt maar 50 liter nodig. Dus is een Carrytank met een volume van 220 liter daar perfect voor geschikt. Ook hier kun je vier dagen zonder tankproblemen je werf overleven. Voor Johan is er nog een bijkomend voordeel aan deze Carrytank. “Je kunt ze perfect met een gemiddelde camionette vervoeren. Dat komt de flexibiliteit nog eens extra ten goede, maar brengt vooral deze tankoplossing binnen ieders bereik. Gewoon de stekker insteken en tanken maar.”

Tankinstallatie op bedrijf

Om de cirkel helemaal rond te maken, heeft Millon ook op het bedrijf een door All Tank Solutions geleverde tankinstallatie. Het werd er eentje met twee pompen. “Eén wordt gebruikt om de Emilcubes en de Carrytanks terug aan te vullen. De andere bevat brandstof voor het bedrijfswagenpark.” Het was niet de eerste tankinstallatie op het bedrijfsterrein van Millon. Daar had hij voortdurend problemen mee. Sinds All Tank Solutions de installatie vier jaar geleden verving had Millon geen enkel probleem meer. “All Tank Solutions staat achter haar producten en geeft een ongelooflijke service”, besluit de grondwerker.
Millon Cube
Millon Cube
Millon Cube
Millon Cube