011/81.52.78
Producten zoeken:
 • Wil je professioneel een voertuig bijtanken? Of vraagt je ontspannende activiteit van tijd tot tijd brandstof? Met deze bijna design Emilcaddy heb je steeds een tankstation bij de hand.
  ats_emilcaddy_boot
 • Met de Emilcube sta je sterk op elke werf! Met een kraan, graafmachine of een bulldozer rij je niet even naar het nabij gelegen tankstation. Met deze mobiele tank heb je een oplossing op elk terrein.

   

   

   

   

  ats_cube_werf
 • Mobiel tanken met een behoorlijk volume aan voorraad, daarvoor is de Carrytank ontwikkeld. Licht genoeg voor een eenvoudig vervoermiddel, maar net zo efficiënt als een groot tankstation!

   

   

   

   

   

  ats_carrytank
 • Een Optitank produceren doe je niet zo maar. Dat begint met degelijk staal in een uitgerust atelier. All Tank Solutions bouwt haar kwalitatieve metalen tanks in eigen atelier tegen een competitieve prijs!
  ats_atelier
 • Ons gamma aan tanks, tankinstallaties en meetapparatuur staan in onze toonzaal in een didactische proefopstelling. Kom gerust kijken!

  banner_home2b
 • Niet op elke plek van de wereld staat een tankstation. Met de mobiele oplossingen van All Tank Solutions brengen we de brandstof op een veilige en duurzame manier op elke plek. Of je nu een vliegtuig, een motorboot of een machine op de werf wil bijtanken.
  vliegtuig_tanken
 • Gespecialiseerde medewerkers maken in onze eigen productiehal op een innovatieve manier en met de nieuwste technieken, tanks op maat.

  banner_home3b
 • Onze tanks worden steeds compleet gemonteerd aangeboden. Alle accessoires zoals een overvulbeveiliging, meetapparatuur en vloeistof detectie leveren we in de juiste combinatie voor uw probleem!
  tankaccesoires
 • Nood aan een tankinstallatie op eigen terrein? Voor intern transport of voor het uitgebreid wagenpark, we zetten altijd een 'kant en klare' oplossing in één keer neer!
  CARBERY_FUEL_POINT
 • Met Apollo haal je het neusje van de zalm in huis. Draadloos meten en opvolgen is de eerste stap. Een uitgebreid brandstof beleid het vervolg. Tel uit je winst!
  apollo_smart

De wereld van de tank, dat is de onze!

Showroom All Tank Solutions  All Tank Solutions biedt totaaloplossingen voor het opslaan en vervoeren van brandstof. Maar we denken niet louter in tanken. Neen, we denken in oplossingen! Elke situatie, elke fysieke plaats, elke omgeving, krijgt van ons een oplossing op maat. Gaat het over grote volumes, moet het net mobiel zijn of is er nauwelijks plaats om te manoeuvreren? We hebben voor elk tankvraagstuk een antwoord!

Al een kleine geschiedenis...

 Katrien en Michel All Tank Solutions All Tank Solutions is een verder zetting van het vroegere Metaaldecor, waarin vader en dochter actief waren. In 2007 beslisten dochter Katrien en echtgenoot Michel om het bedrijf verder te laten groeien en werd de focus gelegd op brandstoftanks. Geschiedenis is nooit verkeerd, het is een fundament van 20 jaar waarop All Tank Solutions haar ervaring en know how verder uitbouwt.

 Gestandaardiseerd maatwerk

Atelier All Tank Solutions Onze gedegen kennis van metaal vertaalt zich in kwalitatieve dubbelwandige metaaltanks voorzien van een Optitank label, waar we terecht voor gekend zijn in de sector. We bouwen deze brandstoftanks met de nieuwste technieken in onze eigen productiehal. Elke tank is uniek en heeft dan ook een eigen technische tekening met bijhorende accessoires. Zo houden we de kwaliteit van a tot z in eigen hand.

Een probleem, een oplossing.

Carbery All Tank Solutions  Maar de wereld van de tank is meer dan metaal plooien en lassen! Creatief zoeken naar oplossingen, dat is onze passie. Die zoektocht bracht ons al van Ierland tot in Italië. Keer op keer vinden we oplossingen in de tankwereld, die perfect passen bij een specifieke problematiek. Zo hebben we exclusieve mobiele en kunststoffen oplossingen. Maar ook op het vlak van tankinstallaties en telemetrie combineren we kwalitatieve producten van partners tot totaaloplossingen.

Van thuis tot in de haven

 Emilcaddy All Tank Solutions Bij All Tank Solutions hebben we innovatieve ogen waarmee we altijd rondkijken. En dat levert soms originele oplossingen op: kleine draagbare tanks voor de pleziervaart en de hobby luchtvaart. Maar het bedrijf denkt ook buiten de grenzen van de brandstoftanks. Met andere innovatieve partners hebben we inmiddels ook binnen de wereld van wateropslag en waterzuivering een attractief gamma uitgebouwd.