011/81.52.78
Producten zoeken:
 • Wil je professioneel een voertuig bijtanken? Of vraagt je ontspannende activiteit van tijd tot tijd brandstof? Met deze bijna design Emilcaddy heb je steeds een tankstation bij de hand.
  ats_emilcaddy_boot
 • Met de Emilcube sta je sterk op elke werf! Met een kraan, graafmachine of een bulldozer rij je niet even naar het nabij gelegen tankstation. Met deze mobiele tank heb je een oplossing op elk terrein.

   

   

   

   

  ats_cube_werf
 • Mobiel tanken met een behoorlijk volume aan voorraad, daarvoor is de Carrytank ontwikkeld. Licht genoeg voor een eenvoudig vervoermiddel, maar net zo efficiënt als een groot tankstation!

   

   

   

   

   

  ats_carrytank
 • Een Optitank produceren doe je niet zo maar. Dat begint met degelijk staal in een uitgerust atelier. All Tank Solutions bouwt haar kwalitatieve metalen tanks in eigen atelier tegen een competitieve prijs!
  ats_atelier
 • Ons gamma aan tanks, tankinstallaties en meetapparatuur staan in onze toonzaal in een didactische proefopstelling. Kom gerust kijken!

  banner_home2b
 • Niet op elke plek van de wereld staat een tankstation. Met de mobiele oplossingen van All Tank Solutions brengen we de brandstof op een veilige en duurzame manier op elke plek. Of je nu een vliegtuig, een motorboot of een machine op de werf wil bijtanken.
  vliegtuig_tanken
 • Gespecialiseerde medewerkers maken in onze eigen productiehal op een innovatieve manier en met de nieuwste technieken, tanks op maat.

  banner_home3b
 • Onze tanks worden steeds compleet gemonteerd aangeboden. Alle accessoires zoals een overvulbeveiliging, meetapparatuur en vloeistof detectie leveren we in de juiste combinatie voor uw probleem!
  tankaccesoires
 • Nood aan een tankinstallatie op eigen terrein? Voor intern transport of voor het uitgebreid wagenpark, we zetten altijd een 'kant en klare' oplossing in één keer neer!
  CARBERY_FUEL_POINT
 • Met Apollo haal je het neusje van de zalm in huis. Draadloos meten en opvolgen is de eerste stap. Een uitgebreid brandstof beleid het vervolg. Tel uit je winst!
  apollo_smart

Veiligheid en lange levensduur dankzij optitank-label

Om het Optitank kwaliteitslabel te verkrijgen, dienen tanks gefabriceerd te worden volgens strikt opgelegde normen. Het basisprincipe gaat uit van een ‘dubbele bescherming’ in combinatie met een vakkundige plaatsing en bijhorend onderhoud.

OptitankZo kun je rekenen op een lange levensduur en moet je geen zorgen maken over de toekomst. Zeker als je weet dat een optitank-label goed is voor een garantie van 10 jaar, met gratis herstelling en vervanging. Verzekeringsmaatschappijen geven bovendien extra dekking en garanties. De tanks die het atelier van All Tank Solutions verlaten dragen allen dit label.

Prijs

Dat mocht Bert Jans onlangs nog ervaren. Hij verhuurt in de Tongerse deelgemeente Riksingen een woning die sinds jaar en dag verwarmd wordt met mazout. Vorig jaar mocht hij zich de gelukkige winnaar noemen van de wedstrijd die door Informazout georganiseerd werd naar aanleiding van de lancering van de website www.optitank.be.

Compleet

Hij nam deel en won een Optitank-installatie van 2.300 liter, bestaande uit een dubbelwandige PE-reservoir. Deze tank kwam volledig uitgerust met een aanzuigset voor verwarming, een digitale inhoudsmeter "watchman sonic" en een elektronische overvulbeveiliging. Voor Bert Jans was dit een meevaller. Het oude stalen reservoir dat ooit onoordeelkundig op het terras werd geplaatst, kon worden vervangen. All Tank Solutions voerde de oude tank af en het nieuwe PE-reservoir werd netjes  in Riksingen afgeleverd.

Zonder zorgen

Omdat er links en rechts van de woning geen mogelijkheid is om de tuin en het terras te betreden, moest men met het nieuwe reservoir een ommetje maken via de tuin van een buurman. Een stalen reservoir op die manier ter plaatse brengen was in principe ook mogelijk geweest, maar de Bert Jans opteerde voor een PE-reservoir omwille van het beduidend lagere gewicht en de beperkte maat- voering van dit type reservoir. De plaatsing en installatie van het nieuwe reservoir verliepen snel. Alle accessoires zijn immers voor gemonteerd.

PE Tank Riksingen 

Complete tanks van ‘Carbery Plastics’

All Tank Solutions is voor de Belgische markt de exclusieve verdeler van de tanks uit het gamma van ‘Carbery Plastics’.

Deze compacte reservoirs zijn standaard van alle mogelijke opties voorzien en kunnen onmiddellijk in gebruik genomen worden. Ze voldoen aan de strengste normen op het vlak van CE, Vlarem II en EN 13341. Door de hoogwaardige afwerking zijn ze zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik.

De versie ‘Carbery verwarming’ wordt geleverd met Optitank label en is verkrijgbaar in versies van 900 tot 6.000 liter. Het reservoir is standaard voorzien van een digitale inhoudsmeting en energiemonitor.

Het type ‘Carbery tankinstallatie’ is al te verkrijgen vanaf 1.350 liter en komt met een vooraf geïnstalleerd pompsysteem. Deze is voorzien van telwerk en verlichting. Een O micron water- en vuilfilter behoort eveneens tot de standaarduitrusting.
Meet de inhoud van je tank met ‘Apollo’

Met de oplossingen van ‘Apollo’ meet je draadloos de hoeveelheid brandstof in je tank. Deze inhoudmeetsystemen komen in verschillende modellen.

De ‘Apollo Visual Waste Oil’ is een ultrasone inhoudsmeter die op de tank gemonteerd wordt. Ze heeft zowel een zender als een ontvanger met een zendbereik tot ruim 200 meter. Het apparaat geeft een signaal af wanneer het niveau in de tank te hoog wordt. Het systeem is toepasbaar op reservoirs voor afvalolie, mengsels, gasolie, diesel, biodiesel, stookolie, smeermiddelen, olie, anti-vries en water.

Het model ‘Appollo Smart’ is speciaal ontworpen voor de centrale verwarming. De draadloos doorgestuurde meetgegevens zijn de basis voor verbruiksstanden, kosten op dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis. Het systeem voorziet ook info over stookkosten en CO2 uitstoot in kg en brandstofverbruik in liters. Een echte schat aan informatie die je ineens kan combineren met de resterende dagen tot een nieuwe levering. Via usb zijn deze gegevens uit te lezen.

Met de gratis ‘Apollo Smart App’ kan je deze gegevens dan weer inlezen en analyseren. Een tank op afstand monitoren kan ook met ‘Apollo RMS’. Deze completeert het systeem met een van een simkaart voorziene modem. Ideaal voor brandstofleveranciers en transporteurs die hun reservoirs van op afstand willen volgen van op hun smartphone, laptop of computer. De data komen binnen in de vorm van een e-mail. Zo zal je steeds de optimale hoeveelheid aan brandstof uitleveren. Efficiëntie betekent automatisch een verhoging van productiviteit en een verlaging van de kosten. Het is een investering met een korte terugverdien activiteit.