011/81.52.78
Producten zoeken:
 • Wil je professioneel een voertuig bijtanken? Of vraagt je ontspannende activiteit van tijd tot tijd brandstof? Met deze bijna design Emilcaddy heb je steeds een tankstation bij de hand.
  ats_emilcaddy_boot
 • Met de Emilcube sta je sterk op elke werf! Met een kraan, graafmachine of een bulldozer rij je niet even naar het nabij gelegen tankstation. Met deze mobiele tank heb je een oplossing op elk terrein.

   

   

   

   

  ats_cube_werf
 • Mobiel tanken met een behoorlijk volume aan voorraad, daarvoor is de Carrytank ontwikkeld. Licht genoeg voor een eenvoudig vervoermiddel, maar net zo efficiënt als een groot tankstation!

   

   

   

   

   

  ats_carrytank
 • Een Optitank produceren doe je niet zo maar. Dat begint met degelijk staal in een uitgerust atelier. All Tank Solutions bouwt haar kwalitatieve metalen tanks in eigen atelier tegen een competitieve prijs!
  ats_atelier
 • Ons gamma aan tanks, tankinstallaties en meetapparatuur staan in onze toonzaal in een didactische proefopstelling. Kom gerust kijken!

  banner_home2b
 • Niet op elke plek van de wereld staat een tankstation. Met de mobiele oplossingen van All Tank Solutions brengen we de brandstof op een veilige en duurzame manier op elke plek. Of je nu een vliegtuig, een motorboot of een machine op de werf wil bijtanken.
  vliegtuig_tanken
 • Gespecialiseerde medewerkers maken in onze eigen productiehal op een innovatieve manier en met de nieuwste technieken, tanks op maat.

  banner_home3b
 • Onze tanks worden steeds compleet gemonteerd aangeboden. Alle accessoires zoals een overvulbeveiliging, meetapparatuur en vloeistof detectie leveren we in de juiste combinatie voor uw probleem!
  tankaccesoires
 • Nood aan een tankinstallatie op eigen terrein? Voor intern transport of voor het uitgebreid wagenpark, we zetten altijd een 'kant en klare' oplossing in één keer neer!
  CARBERY_FUEL_POINT
 • Met Apollo haal je het neusje van de zalm in huis. Draadloos meten en opvolgen is de eerste stap. Een uitgebreid brandstof beleid het vervolg. Tel uit je winst!
  apollo_smart
Emilcaddy

Met de Emilcaddy heb je steeds een tankstation bij de hand voor benzine, diesel en ad blue.

 Wil je professioneel een voertuig wil bijtanken? Of vraagt je ontspannende activiteit van tijd tot tijd brandstof? Met deze bijna design brandstofcaddy heb je steeds een tankbekken bij de hand. Emilcaddy is geschikt voor diesel en benzine en verkrijgbaar in 55 tot 110 liter.

Tankube 440 L en 960 L

Dubbelwandige Mobiele tank van 440 of 960 liter. Voorzien van aangepaste pompsystemen en extra's zoals slangoprollers en snelkoppelingen voor generatoren zijn de Tankubes en uitermate geschikt om uw machinepark op verplaatsing te bevoorraden. Bovendien zijn de tanks stapelbaar in gevulde toestand.

Bezoek onze webshop: www.webshop.alltanksolutions.be


Welkom in onze wereld van de tank!

All Tank Solutions levert totaaloplossingen voor het opslaan en vervoeren van brandstof. Daarnaast installeren we meet- en tankinstallaties, voeren we keuringen uit en renoveren we bestaande installaties. Klik hier voor ons productaanbod.

Voor iedere sector een oplossing!

Particulier of bedrijf? We hebben voor elke vraag het gepaste antwoord! Heeft je woning een nieuwe mazouttank nodig? Zoek je een opslag voor bedrijfsbrandstof of kun je een handzame mobiele installatie gebruiken? Laat je hier inspireren door onze oplossingen in de vele sectoren waar we actief zijn.

Kom kijken in onze toonzaal!

Bezoek onze toonzaal waar we al onze oplossingen presenteren. We kunnen ook dadelijk meedenken en een voorstel op maat uitwerken. Met één succesvol recept: kwalitatieve producten, van à tot z geleverd, gemonteerd en onderhouden! Kijk hier naar ons uitgebreid assortiment.

Dit zijn onze partners!

All Tank Solutions staat voor een kwalitatieve totaaloplossing. Hiervoor werken
we voor verschillende deelaspecten samen met enkele partners. Opdat jij
als klant steeds kan rekenen op de juiste gepaste oplossing!

Emiliana Serbatoi Carbery Plastics kingspan titan Roth
Sotralentz Piusi Apollo  

 

 

 

 

 

Meet je tank met Apollo Smart!

Apollo SmartMoeilijk bereikbare tank? Je brandstof verbruik vereist een permanente monitoring? Je wil kort op de bal spelen met het beheer van je energiebronnen? Met Apollo kun je de inhoud van je tank digitaal en op afstand meten. Zowel op de tank, als in je woon- of werkomgeving kun je via een LCD scherm perfect de inhoud van je tank opvolgen. Zelfs terwijl men de tank bijvult. Heb je meerdere brandstoftanks onder je hoede, dan is Apollo Remote de perfecte aanvulling. Je kunt het verbruik van je tanks op afstand volgen en eventueel controleren of er bijgevuld werd. De perfecte basis om je planning voor bijlevering te optimaliseren.

LEES VERDER >> 

youtube